Image Alt

MTB

De letterlijke vertaling van mountainbike is bergfiets. De fiets bij uitstek om offroad te rijden, vloeiend af te dalen, technische singletracks en hoge bergtoppen te bedwingen. Kortom, een echte must-have als fietsfanaat.

Lichtgewicht frameset waarbij het strakke insturen opvalt als belangrijkste rijeigenschap. Door zijn lage gewicht is hij ook  ideaal om te klimmen. Toprace frame voor de belgische condities

Superstrak frame waarbij rekening werd gehouden met de noden van een competitierijder. Dubbele drankbushouders lossen veel bevoorradingsproblemen op. Het ultimate endurance race beest.

Ons bombproof 29er frame waarmee U overal uit de voeten kan. Perfect voor modderige wegen maar kan ook als beach-bike gemonteerd worden. Agressief door de bochten of  lange strandraces, overal kom je goed uit de verf.

Full suspension frameset met gepatenteerd veersysteem. Modder, rotsen & steile afdalingen zijn geen probleem voor deze fully. Klaar voor alle terreinen ! No mud, no glory.

Onze nieuwste MTB-spruit: Klaar om erin te vliegen & geschikt voor de ruigere omlopen. Uitermate geschikt voor veel klimwerk.