Vendetta

Beschikbaar vanaf

2,199.00

Toevoegen aan offerte
Toevoegen aan offerte
Oorspronkelijk komt onze merknaam vanuit de wetenschappelijke benaming van onze meestgebruikte grondstof. Jawel, carbon. Velen weten het misschien niet maar carbon staat op De tabel van Mendelejev met het atoomnummer……6!
 
De droomfiets die je volledig zelf in onze online configurator bouwde staat meestal binnen de 6-8 weken al volledig klaar in onze winkel. Natuurlijk is deze termijn afhankelijk van de huidige voorraad en de moeilijkheidsgraad van je personalisatie. 
 
Een bikefitting zit standaard inbegrepen bij de aankoop van uw nieuwe fiets. Zo ben je niet alleen zeker dat je droomfiets er prachtig uitziet… maar hij zit ook perfect. 
 
In onze online configurator kan je al uit meer dan 35 kleuropties kiezen. Is dat voor jou niet genoeg? Volledig custom design zoals andere patronen of tekst is mogelijk na contact met 1 van onze experts.
 
ATOM6 Fietsen zijn beschikbaar van maat 43 tot en met maat 60.
 

MYRIDE

Personaliseer je droomfiets volledig zelf in onze online configurator. Vraag een offerte aan en na je goedkeuring rijd je binnen de 6-8 weken al met je droomfiets rond!

*Levertermijn afhankelijk van model en moeilijkheidsgraad ontwerp.

Ontdek andere modellen

Beschikbaar vanaf €2,749
Beschikbaar vanaf €2,199

SL

Beschikbaar vanaf €2,399
Beschikbaar vanaf €3,499
Beschikbaar vanaf €5,999
Beschikbaar vanaf €3,499
Beschikbaar vanaf €1,999
Beschikbaar vanaf €2,249

Choose your preferred language

Cyclocross

TT/ Triathlon

Piste

Configureer jouw droomfiets